© by Beacham Architects Ltd

mike@beacham.archi 07795820508

Beacham Architects LTD, Studio 13 The Gantry, Here East, London E15 2HB

Cyprus Residence 

Low-Carbon New Build House

New build residence on the outskirts of Paphos makes the most of its orientation to create a luxury home focused on indoor-outdoor living in the Mediterranean Climate. 

£500k construction budget. 

Planning Application Submitted January 2019.

Wow factor extension and family space for entertaining, living, eating, cooking and learning.

£120k construction budget, completed September 2018. 

4 month construction time.

Completed 2018.

Basement, first floor and loft extensions

maximise floor area and the design restores existing original features with new elements introducing language of oak and concrete surfaces as well as herringbone pattern through the property.

The main living space includes a double height oak library and window seat connecting to the garden.

£400k construction budget. 

8 month construction period.

Completed 2017.

Contemporary extension and full refurbishment of a Victorian House in Wimbledon. 

£150k budget. 

5 month construction time.

Completed 2017.

Featured Projects

Our Process

Testimonials

Emily and Paul

Felicity and Joe

HOMEOWNER CLIENT

HOMEOWNER CLIENT

'We are absolutely delighted with the results... created a light and flexible kitchen and family space...'

 

'...the garden now feels like a further extension of our living space...'

"Our new space downstairs is wonderful...'

 

'... more spacious in the city.'

Stephen and Kate

HOMEOWNER CLIENT

"The open plan space is fantastic... a warm, sociable space.'

 

'We are extremely pleased with our new home...'

Blog Resources for Homeowners and Our News

04 FEBRUARY 2019

Builders: What to Look For

Diagram for Homeowners 

19 DECEMBER 2018

Thanks to everyone who attended our mulled wine and Christmas cocktails event at our new Studio over looking Olympic Park.

Merry Christmas!

15 DECEMBER 2018

Planning application submitted for three woodland studios accommodation in Shropshire.

The designs ensure the buildings blend into their woodland setting and integrate hot-tubs into the outdoor terraces.