Hampstead Double Storey Extension

The proposal extends an existing three bedroom flat at basement and ground floor level at the bottom of this Hampstead townhouse.

Working closely with the conservation area constraints the design uses simple architectural moves to reflect the existing building behind, creating new kitchen and dining rooms with a feature staircase to the garden level.

The new dining space uses a slim framed pocket sliding door system so the doors disappear when opened to create a Juliet balcony overlooking the garden. 

A new master suite with walk-in wardrobe and ensuite is created in the basement level as well as an additional guest bedroom with ensuite.

Our role is for holistic design services including interior design and specifications and design management during construction.

£400k budget, construction due to start April 2019.

© by Beacham Architects Ltd

mike@beacham.archi 07795820508

Beacham Architects LTD, Studio 13 The Gantry, Here East, London E15 2HB